Album artwork and Videos help! - MINI Cooper Forum
Go Back   MINI Cooper Forum > All Models & Variants > General Discussion


General Discussion Use this forum to discuss MINI topics which are not related to other forums. Posts may be moved from here to alternative forums by the moderators without notice

Mini2.com is the premier Mini Cooper Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old Oct 19th, 2012, 09:19 AM
MINI2 Newbie
Offline
 
Join Date: Oct 2012
Location: Hertfordshire
Posts: 4
Local Time: 03:43 PM
United Kingdom Female
Unhappy Album artwork and Videos help!

Hi,

I know there are some older threads on here kind of about the same subject but they are so long I'm getting confused...

I have just picked up my new MINI which has the visual boost screen and basic bluetooth. The dealership gave me the "correct" Y cable and was told that artwork and videos would definately play on the screen (for video if the car is stopped with handbreak up).

The artwork doesn't show at all and the video seems to show but its completley black but I can hear the sound.

Does anyone know how I can fix this as It's really annoying

Thank you! x
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old Nov 12th, 2012, 12:00 PM
MINI2 Newbie
Offline
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
Local Time: 03:43 PM
Scotland
videos are black

i have a london 2012 with visual boost and basic bluetooth ,
i think i know the problem , change the ipod video settings to nstc instead of pal

. i have tried a cheap lead from ebay but had to end up getting the proper lead from the dealership , plus BE CAREFUL THERES A COUPLE OF DIFFERENT LEADS ,,! i have the videos working in colour now also be careful the aux in cable is 4 pole not the usual 2 pole. i have ordered extension leads to get the ipod in the glovebox
to expand a bit on the genuine leads , the first one the parts dept gave me didnt work so a nother parts dept guy took my serial number then fetched the correct lead , they looked similar but the corect lead had a y look to it where as the wrong lead had a rectangle moulded box in line with the cables
i have found that my ipod classic does revert back to " pal" video setting . make sure you select ncts from the video settings menu on the ipod

william coutts

Last edited by wulliecoutts; Nov 12th, 2012 at 03:55 PM.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

» Recent Threads
New Mini Cooper D - Worth the money?
Today 01:33 PM
Last post by dangoodwin
Today 01:33 PM
0 Replies, 11 Views
Mini Clubman Barn Doors Won't Lock
Oct 22nd, 2014 03:51 AM
Last post by WeeBad
Today 01:03 PM
3 Replies, 370 Views
Facebook page selling mini parts around the uk
Today 11:50 AM
by Alex93x
Last post by Alex93x
Today 12:02 PM
1 Replies, 46 Views
Bonnet touching body
Aug 15th, 2014 03:47 PM
Last post by mpaxton78
Today 09:33 AM
2 Replies, 367 Views
R56 Footwell module dead
Jul 15th, 2014 04:19 AM
by miniuy
Last post by k3fus
Today 07:16 AM
6 Replies, 1,224 Views
inside lights
Yesterday 11:19 PM
Last post by bigmamabear
Yesterday 11:19 PM
0 Replies, 119 Views
Lights on warning not working
Oct 21st, 2014 11:42 AM
by S2dicky
Last post by S2dicky
Yesterday 09:16 PM
4 Replies, 453 Views
Smoked Headlight Covers GTO276S
Yesterday 08:49 PM
by tmath23
Last post by tmath23
Yesterday 08:49 PM
0 Replies, 137 Views
engine fan on more frequently
Oct 16th, 2014 01:46 PM
Last post by stewarth
Yesterday 07:27 PM
3 Replies, 627 Views
Cooper S judders when idle...
Jul 17th, 2010 04:53 PM
by ben_uk
Last post by Restyle
Yesterday 06:18 PM
6 Replies, 1,085 Views
R56 Aux input volume???????
Oct 20th, 2014 04:00 PM
Last post by Dermottdog
Yesterday 06:00 PM
4 Replies, 538 Views
Start/Stop engine button illuminated when car is locked
Oct 21st, 2014 08:07 PM
Last post by The Nun
Yesterday 05:03 PM
6 Replies, 518 Views
Wheel arch - advice please :)
Oct 22nd, 2014 10:08 PM
Last post by The Nun
Yesterday 05:00 PM
2 Replies, 238 Views
No spray on windshield wiper
Oct 19th, 2014 08:54 PM
by mom7x
Last post by CCroker
Yesterday 01:57 PM
2 Replies, 434 Views
Will I get jipped?
Oct 21st, 2014 11:14 PM
Last post by CCroker
Yesterday 01:52 PM
3 Replies, 369 Views
Rear wiper motor stem problem
Oct 18th, 2014 09:57 AM
Last post by ihughes
Yesterday 01:34 PM
4 Replies, 560 Views
2010 Cooper S
Yesterday 01:13 PM
Last post by mike_1979
Yesterday 01:13 PM
0 Replies, 186 Views
2001 Mini Cooper - heater not working
Oct 22nd, 2014 08:41 AM
by TreezaB
Last post by TreezaB
Yesterday 07:48 AM
2 Replies, 323 Views
$95 @ Willow Springs Streets of Willow November 15-16 2014
Yesterday 01:37 AM
by harvie
Last post by harvie
Yesterday 01:37 AM
0 Replies, 168 Views
PAS Fluid Leak HELP!!
Oct 15th, 2014 07:16 PM
Last post by mab01uk
Oct 22nd, 2014 10:59 PM
7 Replies, 701 Views
» Premium
» Auto Insurance
Wheel & Tire Center

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.1

All times are GMT. The time now is 02:43 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2