Bi xenon stuck in low beam - MINI Cooper Forum
Go Back   MINI Cooper Forum > Model Specific MINI Forums > MINI John Cooper Works, GP and World Championship 50 > Second Generation Works


Second Generation Works MINI John Cooper Works and MINI WC50 2007 - Present

Mini2.com is the premier Mini Cooper Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old Jan 6th, 2013, 07:31 PM
MINI2 Newbie
Offline
 
Join Date: Apr 2010
Location: Leeds, west yorks
Posts: 8
Local Time: 06:41 AM
United Kingdom Male
United-Kingdom Bi xenon stuck in low beam

This is my first post so sorry if its in the wrong place..

I have a cooper s JCW WC50 and the hi beam has stopped working when I ether fixed on full beam or flashed, it does have two black spot lamps which work fine. The message left front foglight has issue but that all seams to work fine too.. It will be going into BMW at some point but just wondered if anyone has come across it and Its not something silly.

Thanks guys.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old Jan 7th, 2013, 03:15 PM
MINI2 Premium Member
MINI2 Master
Offline
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,981
Local Time: 07:41 AM
United Kingdom Male
If the high beam doesnt work both headlights or flash either, then it could just be a faulty relay that operates them?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old Jan 10th, 2013, 09:32 PM
MINI2 Newbie
Offline
 
Join Date: Apr 2010
Location: Leeds, west yorks
Posts: 8
Local Time: 06:41 AM
United Kingdom Male
All done fixed and picked up from BMW mini this morning snooper happy :-) can I ask anyone with a wc50 did it come with a authentication certificate I have a jcw one that just says the tuning kit is on it but nothing for the wc50 special edition I though they come with them.. I need a replacement if that is the case
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old Jan 11th, 2013, 01:28 PM
MINI2 Premium Member
MINI2 Master
Offline
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,981
Local Time: 07:41 AM
United Kingdom Male
Did they hint at a problem? was it a relay?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old Jan 12th, 2013, 09:15 PM
MINI2 Newbie
Offline
 
Join Date: Apr 2010
Location: Leeds, west yorks
Posts: 8
Local Time: 06:41 AM
United Kingdom Male
They said the relay was shorting out. Something along them lines.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply
Tags: ,



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

» Hot Topics This Week
New Online Magazine for Track Day Enthusiasts - (21 replies)
Warning lights - (18 replies)
Carbon build up on inlet valves - (15 replies)
heat problem - (14 replies)
ABS Sensor - (13 replies)
» Recent Threads
Hey admins!
Aug 31st, 2014 11:32 AM
by doxbike
Last post by timp
Today 05:18 AM
5 Replies, 299 Views
"A Certain Shakugan No Shana Cosplay" English Dub Cast Announced
Today 02:20 AM
Last post by Hummeral
Today 02:20 AM
0 Replies, 59 Views
What is this sound? R53
Yesterday 12:04 AM
by gmb
Last post by Caxack
Today 01:59 AM
3 Replies, 265 Views
Halo Hedlights??
Aug 29th, 2014 04:25 AM
by dsakko
Last post by dsakko
Yesterday 11:39 PM
8 Replies, 457 Views
Facelift LED rear lights
Nov 12th, 2010 04:02 PM
by ARC
Last post by Willhall1989
Yesterday 11:14 PM
2 Replies, 1,501 Views
Air con valve?
Aug 8th, 2014 08:03 PM
Last post by leslie green
Yesterday 10:07 PM
2 Replies, 379 Views
engine/turbo steam/smoke
Yesterday 09:43 PM
Last post by dtwst150
Yesterday 09:43 PM
0 Replies, 90 Views
R53 basic mods
Yesterday 08:54 PM
Last post by crimpshrine
Yesterday 08:54 PM
0 Replies, 123 Views
Urgent Help Please - Failed MOT on CO emissions
Yesterday 12:30 PM
Last post by mab01uk
Yesterday 07:42 PM
1 Replies, 213 Views
Thought id play with lights coz I was bored
Yesterday 01:54 AM
Last post by NottsaboutMINI
Yesterday 07:10 PM
2 Replies, 285 Views
2006 R53 vs 2009 R56
Aug 31st, 2014 06:23 PM
Last post by crimpshrine
Yesterday 06:43 PM
4 Replies, 313 Views
Stop start problem
Yesterday 04:23 PM
Last post by Angib
Yesterday 05:47 PM
1 Replies, 175 Views
Violent shakes when accelerating - goes away when I let go of pedal
Yesterday 04:49 PM
Last post by The Nun
Yesterday 04:57 PM
1 Replies, 167 Views
What is this sound? R53
Aug 31st, 2014 10:01 AM
by gmb
Last post by gmb
Yesterday 03:46 PM
4 Replies, 323 Views
New Mini Owner
Yesterday 02:35 PM
by Caxack
Last post by Caxack
Yesterday 02:35 PM
0 Replies, 162 Views
JCW 17" vs 18" for the track
Yesterday 02:19 PM
Last post by MCS_London
Yesterday 02:19 PM
0 Replies, 142 Views
R56 Engine backward compatibility?
Yesterday 12:37 PM
Last post by Carlos Fandango
Yesterday 12:37 PM
0 Replies, 162 Views
heat problem
Aug 24th, 2014 10:04 AM
Last post by rob955triumph
Yesterday 11:37 AM
14 Replies, 1,068 Views
Parking Sensor ECU
Aug 29th, 2014 09:59 AM
Last post by The Nun
Yesterday 10:36 AM
4 Replies, 378 Views
» Premium
» Auto Insurance
» Wheel & Tire Center

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.1

All times are GMT. The time now is 06:41 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2