Faulty Wheel Speed/ABS Sensor...issues - MINI Cooper Forum

Wheels, Tyres & Brakes
Find Sponsor products associated with this forum
For (almost) all things alloy, steel and rubber, plus upgrading your MINI's stopping ability

Sponsored by:

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
post #1 of 1 (permalink) Old Mar 16th, 2014, 10:54 AM Thread Starter
MINI2 Newbie
 
Join Date: Mar 2014
Local Time: 08:49 PM
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

 
Faulty Wheel Speed/ABS Sensor...issues

Hey not sure if anyone can help on this but...

I replaced my wheel speed sensor last week as all 3 warning lights came on, plugged it in to Diag and it was the front left. After it was replaced all lights were out and seemed to be working fine 5 days later they came back on!

Really annoying as its costing a fortune on the diag system - does this sound like a faulty install or maybe another sensor gone on another wheel, or is it maybe another underlying fault?

Any help greatly appreciated
edmooreuk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Rate This Thread
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome