MINI Cooper Forum banner

1 - 16 of 16 Posts

·
Yatta!!
Joined
·
8,313 Posts
A few days ago I've had problems with seeing thumbnails attached to posts.

I could pull the images up as the cursor changes when you mouseover very small parts of the attachment area, but at first glance there wasn't anything there. Noticed it on Aiden's S Speccin thread.

However - it's all working OK now :)
 

·
Yatta!!
Joined
·
8,313 Posts
Paul Mullett said:
I think there was a problem, and I think I've solved it, but not sure.


How vague is that.

:)
Good enough for me, as it sorts the only prob I have had in the past few days. :)

Now I can see the houses Washy was looking at! :eek: :D
 

·
Registered
Joined
·
1,453 Posts
I having trouble sheeing some poshts today. It all happened when I got back from the wine shtore and started shapmling some of my stock. Good stufff butt I'm shtarting to shee double post. There are a lot of twinsh in hte babsh thread. :D

*sorry Paul I couldn't resist* :D
 

·
Registered
Joined
·
1,514 Posts
I'm using Windows XP with whatever version of Microsoft Explorer comes with that. I still have touble seeing thumbnails. I wasn't seeing anything at all; now I see tiny little dashes (which is better).

I posted a photo myself today, and I can see the thumbnail fine on that one.
 
1 - 16 of 16 Posts
About this Discussion
15 Replies
7 Participants
AmRov
MINI Cooper Forum
Join our Mini Cooper Forums to talk about your new Mini. From reviews, mods, accessories, reliability concerns and more, this Mini Owners Club is full of info!
Full Forum Listing
Top